DomovMediji

Čestitke, Petra in Tina!

Pozdravljeni doma!
Pogosto pravimo, da smo prvi, ki potnike pozdravimo in zadnji, ki se od njih poslovimo. V  sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije smo bili prvi, ki smo pozdravili najuspešnejši slovenski športnici na letošnjih zimskih olimpijskih igrah, Tino Maze in Petro Majdič.  Zaradi pričakovanega prihoda večjega števila navijačev, oboževalcev in medijev smo se na letališču na oba dogodka posebej pripravili.
Šampionki  sta ob vrnitvi v domovino doživeli številčen in prisrčen pozdrav. Takoj po prihodu je bila v VIP salonu Edvard Rusjan organizirana novinarska konferenca, na kateri sta prve vtise po prihodu v domovino podelili  s sedmo silo, nato pa sta se podali med navijače in oboževalce, ki so ju čakali pred potniškim terminalom.
Hvala vsem sodelavcem Aerodroma Ljubljana, policistom PLP Brnik, sodelavcem službe za varovanje Group 4 Securicor in restavracije Airest, ki ste v nedeljo in ponedeljek pomagali, da sta bila sprejema organizirana profesionalno in v zadovoljstvo vseh vpletenih. Prepričani smo, da ju bodo Tina, Petra, njuni domači in oboževalci ohranili v lepem spominu.

Iskrene čestitke!
Kot veliki sponzor slovenskih olimpijcev Aerodroma Ljubljana iskreno čestitamo Petri Majdič  in Tini Maze ob njunih odličjih. Na letališču navijamo zanju in smo ponosni na požrtvovalen trud, ki ju je vodil vse do stopničk za zmagovalce. V upanju, da bomo tudi v prihodnje lahko stiskali pesti zanju, jima želimo uspešno nadaljevanje njune športne poti.

Olimpijska razstava
Tudi na pri nas svoj način opozarjamo na olimpijsko idejo in vrednote sožitja, prijateljstva in spoštovanja, ki ne glede na kraj in čas uprizoritve olimpijskih iger, ostajajo enake. Zato bodo letališki potniki ob razstavi v odhodnem delu terminala na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana lahko podoživeli olimpijsko razpoloženje izpred dobrega četrt stoletja. Več o razstavi si lahko ogledate v novici.