DomovMediji

Čekiraj se hitreje - kupuj ceneje!

Aerodom Ljubljana in podjetje Regal GH sta za potnike pripravila  akcijo "Čekiraj se hitreje - kupuj ceneje!". V njej potnikom, ki prijavo na let opravijo preko spleta na portalu www.lju-airport.si, nudijo bon za deset odstotkov popusta pri nakupih v trgovinah Travel Value & Duty Free, Last Minute Shop in Lacoste Shop v potniškem terminalu.

Bon, ki ga dobijo ob spletni prijavi na let, preprosto natisnejo in ga pokažejo prodajalki na blagajni pred plačilom. Deset odstotkov popusta na celotno vrednost kupljenega blaga, razen na tobačne izdelke in izdelke v akciji, vam bodo priznali avtomatsko. Bon za popust je veljaven na dan leta.

Spletna prijava na let omogoča prijavo preko vsakega računalnika, ki ima povezavo z internetom. S preprosto uporabo aplikacije na zgoraj navedeni spletni strani se potniki lahko na let prijavijo še pred prihodom na letališče. S tem se lahko izognejo čakanju v vrsti pred prijavnim okencem in prihranijo čas. Na let se lahko prijavijo od 24 ur do 60 minut pred napovedanim časom odhoda letala. Postopek prijave je preprost, saj se s klikom na gumb na spletni strani najprej seznanijo s potekom prijave, omejitvami in pogoji. Nato morajo vnesti svoje podatke, izbrati sedež na letalu in si nato natisniti vstopni kupon za let. Na spodnjem delu  kupona se nahaja posebna črtna koda, na podlagi katere se lahko vkrcajo na letalo. Potniki, ki želijo registrirati tudi prtljago, se morajo na letališču zglasiti na »drop off« okencu (označeno z B1), kjer na podlagi že natisnjenega kupona registrirajo in oddajo še prtljago.