DomovMediji

10. obletnica sodelovanja med Aerodromom Ljubljana in družbo Regal GH ter uradna otvoritev prodajalne L'Occitane

18. junija 2011 mineva deset let od začetka poslovanja družbe Regal GH na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana. Vse od začetkov, ko so prevzeli brezcarinsko prodajno dejavnost od Aerodroma Ljubljana, so svojo ponudbo uspešno prilagajali spremembam na trgu, sledili željam potnikov in postopoma širili svoje aktivnosti. Danes se lahko pohvalijo s prodajo na petih različnih lokacijah in ponudbo, ki vključuje vrhunske blagovne znamke kozmetike in parfumov, tekstila, modnih dodatkov, igrač, sladkarij, alkoholnih pijač in tobačnih izdelkov.

Vstop Slovenije v EU je zanje predstavljal prvi večji mejnik, saj je brezcarinsko prodajo nadomestila prodaja Travel Value & Duty Free. V letu 2007 so, ob razdelitvi potniškega terminala na schengenski in neschengenski del, prenovili celotno prodajalno, konec naslednjega leta pa izkoristili za otvoritev prodajalne Crew Shop in tako svojo ponudbo omogočili tudi zaposlenim na območju Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana. V februarju 2009 so odprli novo prodajalno Last Minute v neschengenskem delu potniškega terminala, pred enim letom pa so ponudbo razširili še na prodajalno Last Minute v prvem nadstropju schengenskega dela terminala in prodajalno VIP SHOP v Centru splošnega letalstva.

Pred kratkim so vse ljubitelje vrhunske francoske kozmetike L’Occitane razveselili še z novo prodajalno L’Occitane boutique, ki je nadomestila nekdanjo prodajalno Lacoste. Uradno jo bodo otvorili danes, več o njej pa si lahko preberete v novički, ki smo jo pripravili ob odprtju.

Predsednik uprave Aerodroma Ljubljana, d.d., Zmago Skobir ob tem poudarja, da je podjetje Regal GH zaupanja vreden poslovni partner, ki je širil poslovanje tudi v zadnjih dveh letih, ko je zaradi krize promet na letališču upadal. Omenjenemu poslovnemu partnerju ob obletnici čestita in želi uspešno poslovanje ter sodelovanje tudi v prihodnje.