DomovMediji

Na letališču predstavitev novega vozila mercedes-benz A

Brnik, 19. junij 2012 - Podjetje Daimler AG je za svetovno predstavitev svojih novih vozil mercedes-benz razreda A izbralo Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana, kamor so že prispeli prvi izmed številnih povabljenih novinarjev.

Med 18. junijem in 15. julijem na ljubljanskem letališču poteka svetovna predstavitev novega avtomobila mercedes-benz razreda A, ki jo bo obiskalo več kot 1.000 novinarjev. Za prve vtise je pripravljena posebna lokacija  - na enem izmed parkirišč letališča je postavljen velik, prefinjeno opremljen Mercedes-Benz šotor, pred njim pa na spoznavanje z novinarji čakajo bleščeča se vozila.

Prvi novinarji so na letališče prispeli danes s čarterskim letom iz Münchna, s posebej rezerviranimi letali bodo vse do sredine julija prihajali tudi ostali in pa pomembni predstavniki avtomobilske blagovne znamke. Aerodrom Ljubljana je podjetju Daimler AG omogočil, da cenjene goste pričakajo neposredno ob letalu s posebnim hibridnim avtobusom. Nato jih prepeljejo do šotora, kjer nadaljujejo z luksuzno obarvanim Mercedes-Benz popotovanjem.

Priprave na dogodek svetovne razsežnosti so se na letališču začele že 9. junija. Direktor komercialnega sektorja v Aerodromu Ljubljana, Janez Krašnja, je glede odločitve uglednega avtomobilskega podjetja, da kot lokacijo za tako pomembno predstavitev izbere ljubljansko letališče, povedal: »Na Aerodromu Ljubljana smo se potrudili, da bi s svojim prispevkom k organizaciji dogodka pokazali presežek in upravičili pričakovanja naročnika. Autocommerce si zasluži čestitke, ker mu je svetovno predstavitev novega modela uspelo pripeljati v Slovenijo. S tem so ogromno prispevali k izvrstni promociji tako naše države kot podjetij, ki imamo pri projektu možnost sodelovati.«