DomovMediji

Travel Value & Duty Free odprl Slovenski kotiček

Včeraj, 28. junija, je trgovina Travel Value & Duty Free v pritličju odhodnega dela potniškega terminala na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana zaživela v razširjeni podobi.

Obstoječim 335 kvadratnim metrom jih je podjetje Regal GH dodalo še 60, na katerih se razprostira t. i. Slovenski kotiček. Nov del trgovine je umeščen takoj za varnostno-kontrolno točko, zasnovan pa je tako, da potnik prehaja čezenj (t. i. walk through postavitev). Nakupovalcu ponuja bogato izbiro izdelkov znanih proizvajalcev iz vseh regij Slovenije: od kristalnih spominkov do avtohtonega slovenskega medu in izjemno okusnih slovenskih vin. Sprehoditi se je mogoče med naslednjimi sklopi:

- Kozolec (ponudba različnih vin),
- Primorska  (solni izdelki, kozmetika, sladki program),
- Čebeljnak (izdelki iz medu),
- Prekmurje  (ponudba proizvajalcev olj in bučnih izdelkov),
- Aljažev stolp in spominki (ponudba žganih pijač, alpski zvončki, obeski za ključe ...),
- Suha roba in spominki (spominki iz lesa, gline in čipkarski izdelki),
- Rogaška (ponudba kristalnih izdelkov).

Jože Brodnik, direktor podjetja Regal GH, ki je včeraj skupaj z Zmagom Skobirjem, predsednikom uprave Aerodroma Ljubljana, slavnostno odprl razširjeno trgovino, je ob pridobitvi povedal, da so se z novo ponudbo želeli približati željam potnikov po večji izbiri zanimivih slovenskih izdelkov.

Slovenski kotiček potnikom na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana ob bogati izbiri slovenskih izdelkov ponuja prijetno nakupovalno izkušnjo, zato lepo vabljeni na ogled.

Več utrinkov z otvoritve in fotografij sklopov v trgovini si lahko ogledate na naši Facebook strani.

Brnik, 29. junij 2012