DomovMediji

Last Minute center

Za tiste, ki še ne vedo, kam med prazniki odgovor ponuja Last minute center na letališču Brnik

Brnik, - Na letališču Brnik so odprli prvi Last minute center, v katerem je ponudba počitnic in letalskih kart lahko tudi do 60 odstotkov cenejša od tiste, ki jo najdemo v katalogih. Ponudba zajema letalske vozovnice in potovanja vseh slovenskih turističnih organizatorjev.

Tisti, ki se nekaj dni pred odhodom odločajo za destinacijo in aranžma, bodo tako lahko potovali bistveno ceneje. Ponudbo cenejših storitev dan ali dva pred odhodom na počitnice smo v Sloveniji pogrešali že dalj časa. Gre za strategijo, ki jo v zadnjem letu uporablja večina tako imenovanih internetnih letalskih družb, ki s svojimi klienti poslujejo samo preko Interneta. Last minute Center na Brniku ponuja podobno, vendar dopolnjeno rešitev. »Ne gre za agencijo. Pravilneje bi Last minute center na Brniku poimenovali kot turistično borzo, saj so nam tam na voljo tako vozovnice, kot tudi potovanja vseh slovenskih turističnih organizatorjev.« je komentiral odprtje Last minute centra Matjaž Čede, direktor Ilirike turizem.

Razširitev ponudbe pozitivno ocenjujejo tudi na Aerodromu Ljubljana. »Na Aerodromu Ljubljana smo z odprtjem Last minute Centra verjetno ustregli marsikomu, kar je seveda naš cilj. S širjenjem naše ponudbe in njenim prilagajanjem željam potnikov, se bo naše letališče približalo tudi tistim potnikom, ki se doslej niso odločali za potovanja z letali.« je še dodal Jure Mežnaršič iz Aerodroma Ljubljana.

Last minute center je odprt vsak dan v tednu od 12. do 20. ure, informacije o ponudbi letalskih kart in potovanj ter rezervacije le-teh pa so možne tudi po telefonu (01/ 234 8888) ter prek spletne strani www.lastminutecenter.si.

Letalske vozovnice in ostale potovalne dokumente po rezervaciji popotnik prevzame nekaj ur pred odhodom v Last minute centru na letališču Brnik.