DomovMediji

Novo trgovsko podjetje na Aerodromu Ljubljana

Po dolgih letih upravljanja prostocarinske prodajalne Aerodroma Ljubljana, se je družba odločila, da bo dala prostore in dejavnost v upravljanje zunanjemu poslovnemu partnerju.

Z 18 junijem 2001 prostocarinsko prodajo na letališču Brnik prevzema podjetje Regal Gebrueder Heinemann, trgovina in zastopanje d.o.o. iz Ljubljane. Delniška družba Aerodrom Ljubljana je pogodbeno zaupala izvajanje te dejavnosti omenjeni družbi v skladu s svojo strateško usmeritvijo in sodobno organizacijo evropskih letališč. Kriteriji za izbor zunanjega trgovskega partnerja so med drugim upoštevali tudi mednarodne reference novega izvajalca, visoko strokovnost in dobro logistično podporo.

Z 18 junijem 2001 bo že moč nakupovati v manjši trgovinici v odhodnem delu letališke stavbe. Prav tako bo odprta tudi prostocarinska trgovina v prihodih.

V veliki trgovini v odhodih pa se bodo takoj pričela obnovitvena dela, ki bodo zaključena v roku treh tednov. V tem kratkem prehodnem času obnovitvenih del in omejene prodajne ponudbe, cenjene potnike vljudno naprošamo za razumevanje.