DomovMediji

Ugoden nakup vozil BMW za člane flyljubljana

V sodelovanju s partnerjem BMW smo za člane programa flyljubljana ponovno pripravili ekskluzivno ponudbo njihovih vozil. Med svežimi ugodnostmi so tudi privlačni počitniški aranžmaji za Maroko, Tajsko in Jordanijo, do konca marca pa je članom še vedno na voljo izjemen, 40-odstoten popust pri parkiranju na letališču.

Člani flyljubljana lahko izkoristijo izjemno akcijo za nakup vozila BMW 320d Coupé z bogato opremo že za 28.880 evrov ali s finančnim leasingom ponudnika BMW Financial Services. Akcija velja od 1. 3. 2013 do odprodaje zalog. V marcu smo med ugodnosti vključili tudi počitniške aranžmaje turistične agencije Palma v Maroko, Jordanijo in na Tajsko. Samo še do konca tega meseca pa lahko člani flyljubljana na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana parkirajo 40 odstotkov ugodneje. 

Program flyljubljana, s katerim Aerodrom Ljubljana nagrajuje zvestobo potnikov in obiskovalcev Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana, poleg omenjenih ponuja še številne druge ugodnosti na letališču (gostinska in trgovska ponudba, ugodni taksi prevozi in parkiranje). Vse aktualne ugodnosti programa flyljubljana si lahko ogledate na spletni strani www.flyljubljana.si, kjer se lahko prek spleta tudi enostavno včlanite.