DomovMediji

S fyljubljana na pot brez strahu pred letenjem

Med ugodnostmi, ki so članom programa flyljubljana na voljo z januarjem 2013, smo poleg ugodnih počitniških aranžmajev na privlačne turistične destinacije pripravili nekaj tudi za potnike, ki jim letenje ni preveč pri srcu ali posameznike, ki raziskovanje sveta zamujajo zaradi svojega strahu pred letenjem.

Člani flyljubljana lahko do 25. januarja izkoristijo ekskluziven 20-odstotni popust pri obisku Programa za obvladovanje strahu pred letenjem. Strah pred letenjem je eden najpogostejših, saj se z njim spopada do 40 odstotkov ljudi, a je tudi eden izmed najbolj obvladljivih, pojasnjujeta avtorja in izvajalca Programa za obvladovanje strahu pred letenjem, Mitja Perat in Aljaž Mezeg. Tovrsten strah zajema od občutja nelagodja v povezavi z letenjem, pa do fobičnega izogibanja čemurkoli, kar je z letenjem povezano. Posledice strahu pred letenjem so precej širše od zgolj tesnobnega počutja in pomembno vplivajo tako na samopodobo, medosebne odnose kot tudi na delovno uspešnost.

Program flyljubljana, s katerim Aerodrom Ljubljana nagrajuje zvestobo potnikov in obiskovalcev Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana, poleg omenjenih ponuja še številne druge ugodnosti na letališču (gostinska in trgovska ponudba, ugodni taksi prevozi in parkiranje) in ugodnejša letalska potovanja. V sodelovanju s turistično agencijo Palma za člane redno pripravljamo tudi ugodne počitniške aranžmaje, tokrat v Egipt, Istanbul ter Vietnam in Kambodžo. Zaradi velikega zanimanja smo nekaterim ugodnostim iz leta 2012 podaljšali veljavnost. Pri parkiranju na zunanjem parkirišču letališča lahko člani flyljubljana še do konca marca 2013 izkoristijo izjemen 40-odstotni popust.

Aktualne ugodnosti programa flyljubljana si lahko ogledate na spletni strani www.flyljubljana.si, kjer se lahko prek spleta tudi enostavno včlanite.

Brnik, 22. 1. 2013