DomovMediji

Na tekmovanju Netko glasujte za prenovljeno spletno stran letališča

Spletna stran Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana in Aerodroma Ljubljana, d. d., www.lju-airport.si, ki je letos maja zaživela v novi podobi, se v kategoriji spletna stran poteguje za priznanje Netko 2013, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije.

Ocenjevanje in izbira najbolj priljubljene spletne strani je tudi letos omogočena spletnim uporabnikom v okviru posebne nagrade Netko - glas ljudstva. Zadovoljne obiskovalce naše spletne strani zato prijazno vabimo, da jo pohvalite s svojim glasom, in sicer s klikom na posebno značko, ki jo najdete v zgornjem desnem kotu te spletne strani.

Nagrado Netko – glas ljudstva bo prejelo spletno mesto z največ prejetimi glasovi. Vsak obiskovalec posameznega spletnega mesta lahko glasuje samo enkrat na dan.

S tehnično in oblikovno izboljšanim spletnim mestom želi Aerodrom Ljubljana ustreči zahtevam sodobnega spletnega uporabnika, potnika in obiskovalca letališča, ki želi do informacij dostopati hitro in povsod. Prenovljena spletna stran je moderna in pregledna ter se prilagaja različnim velikostim zaslonov in vrstam digitalnih medijev. Uporabniki pametnih telefonov pa lahko do glavnih letaliških informacij dostopajo tudi prek mobilne aplikacije. Več o prenovi si lahko preberete tukaj.

Cilj priznanja Netko je spodbujanje odličnosti uporabe interneta kot komunikacijsko-poslovnega orodja ter dvig kakovosti in inovativnosti spletnih in mobilnih rešitev na različnih tematskih področjih.

Zg. Brnik, 23. oktober 2013