DomovMediji

Novembra potniki ljubljanskega letališča pod vtisi Slovenije

November na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana je v znamenju Slovenije. Potniki in obiskovalci jo lahko občutijo skoraj na vsakem koraku, saj jim letališče v sodelovanju s partnerji nudi izbrane slovenske izdelke po posebnih cenah in druge ugodnosti ter zanimivosti.

Potnike in obiskovalce ljubljanskega letališča bo cel november navduševala Slovenija. S svojimi okusi, podobami in igrivostjo. Letališke prodajalne in bari jim ponujajo značilne slovenske izdelke, ki jih lahko ob določenih dnevih tudi preizkusijo, posebne cene pa izkoristijo za ugodne predpraznične nakupe in s slovenskim izdelki razveselijo bližnje ali ohranijo lep spomin na Slovenijo. V znamenju Slovenije so tudi letališke oglasne površine, ki jih krasijo impresivne fotografije njene pokrajine.

Regal GH, ki na letališču upravlja s prodajalnami Travel Value & Duty Free, je v času slovenskega tedna vpeljal nov koncept predstavitve svoje ponudbe in prodajnega prostora, s katerim želijo popestriti letališko dogajanje in v njihove trgovine pritegniti še več potnikov. V novembru potnikom ponujajo širok izbor izdelkov slovenskega izvora, med drugim vina vseh slovenskih vinorodnih regij, izbrane kulinarične dobrote (potica, čokolada, izdelki iz slovenskega medu), slovenska olja in sol, poudarek pa je tudi na izdelkih I Feel Slovenia. Okuse nakupovalcev bodo razvajali z degustacijami priznanih slovenskih blagovnih znamk (Medex, Gorenjka, Goriška Brda, Vina Kras …) in ob tem poskrbeli tudi za doživetja najmlajših, ki jih bodo zabavale maskote (čebelica Medex in deklica Gorenjka). Pripravljajo tudi privlačno nagradno igro, v kateri bodo srečnega izžrebanca in njegovega izbranca razveselili s paketom petih nočitev z zajtrkom v Best Western Premium hotelu Lovec na Bledu.

Pridih Slovenije je mogoče čutiti tudi v nekaterih drugih letaliških trgovinah, ob posebni ponudbi spominkov in čokoladnih izdelkov ter v letaliških barih, kjer so za potnike in obiskovalce pripravili značilne slovenske slaščice in prigrizke. Letake s kuponi, ki omogočajo koriščenje posebnih ponudb, je mogoče najti na več točkah po letališču, potniki pa jih prejmejo ob prijavi na let.

Potnike in obiskovalce prijazno vabimo, da spoznajo Slovenijo, naj jih navduši in prepriča.

Zg. Brnik, 11. 11. 2014