DomovMediji

Letališko osebje potnike pozdravlja v novi podobi

Zg. Brnik, 20. 11. 2014 - Potniki ljubljanskega letališča lahko zaposlene Aerodroma Ljubljana od nedavnega opazijo v novih podobah. Osvežene uniforme v modro beli kombinaciji s kančkom zelene barve utelešajo sodobno prefinjeno klasiko in čiste linije. Zadovoljstvo potnikov Aerodrom Ljubljana postavlja na prvo mesto, pomembno vlogo pri tem pa predstavlja ravno prvi stik z njimi. Z osveženo podobo se želi družba tudi vizualno približati svojim strankam in utrditi ugled prijaznega in urejenega letališča, ki skrbi za dober začetek njihovih potovanj.

Aerodrom Ljubljana je pred nedavnim razkril nove uniforme. Uporabniki letališča jih bodo najbolj pogosto opazili na zemeljskih stevardesah in stevardih, ki jih sprejemajo ob prijavi na let in krcanju na letalo. Družba je osvežitev uniform zasnovala v sodelovanju z Nežo Gregorčič Žgombič, svetovalko za osebni videz in direktorico podjetja STATUS. Pri oblikovanju jo je vodila estetika, prefinjen stil in uporabnost, pojasnjuje modna svetovalka, ki pečat na svojih izdelkih rada pusti z opaznimi in drobnimi detajli. Novim uniformam je s predhodnimi skupna temno modra osnova, ki je uporabljena pri zgodnjih delih (krila, hlače, suknjiči), bluze in srajce pa so ledeno bele barve. »Modro bela kombinacija je vedno prefinjena in ustvarja videz zaupanja vredne osebe,« svojo izbiro utemeljuje Gregorčič Žgombičeva. Omenjeno kombinacijo je začinila z močno zeleno barvo, ki zaznamuje osnovno grafično podobo Aerodroma Ljubljana. Elegantno poslovni videz uniform zaključujejo črtaste ženske ovratne rute in moške kravate.

Aerodrom Ljubljana veliko pozornosti posveča zadovoljstvu potnikov in obiskovalcev ljubljanskega letališča. Prenovljene uniforme so rezultat širših in neprestanih prizadevanj za izboljševanje njegovih storitev, pri čemer je cilj utrditi ugled potnikom prijaznega in urejenega letališča z visokimi standardi kakovosti.