DomovMediji

Za Netkom še Izidor

Decembra 2004 je naš spletni portal prejel nagrado Zlati Netko. Njegova odličnost se je potrdila še enkrat, in sicer z nagrado Izidor. Strokovna žirija jo je naši spletni strani podelila v kategoriji Servisi na 4. Net konferenci, ki je 20. in 21. januarja potekala v Portorožu. V omenjeni kategoriji je sodelovalo 20 spletnih strani, v ožji izbor pa sta se poleg našega uvrstila še portala www.najdi.si in www.mojdenar.si.
 
Nagrada Izidor Aerodromu Ljubljana veliko pomeni, saj, kot so zapisali organizatorji, "svetovni splet odseva in oblikuje življenja posameznika in organizacij. Postaja vse pomembnejša podpora našim aktivnostim, naj gre za katerikoli vidik bivanja in delovanja. Nagrada Izidor nagrajuje spletno odličnost, ki je stičišče treh meril: ciljev projekta, potreb uporabnikov ter značilnosti spleta kot medija in komunikacijskega okolja. V slovenskem prostoru išče posameznike in organizacije, ki so v spletu odkrili inovativne načine za svoje delovanje, izražanje in komuniciranje."
 
Spletni portal smo pripravili v sodelovanjem s podjetjem Hal Interactive iz Kamnika, na strani Aerodroma Ljubljana pa je pri pripravi sodelovala projektna skupina v sestavi Janez Lozinšek, Robert Rauch (vodja projekta), Klemen Bogataj, Irena Habe, Marjana Jančič, Robert Mulej, Milan Primožič in Jani Lapajne.
 
 
Brnik, 21. 1. 2005