DomovMediji

Prva nizkocenovna turistična agencija v Sloveniji

Ilirika turizem je na slovenskem turističnem trgu nastopila z novo blagovno znamko TRAVEL DISKOT. Gre za prvo nizkocenovno turistično agencijo v Sloveniji, odprli pa so jo na Aerodromu Ljubljana.

Pod blagovno znamko TRAVEL DISKONT bodo ponujali počitnice, hotele in letalske karte po najnižjih cenah, kakršne je sedaj mogoče najti na različnih predvsem tujih internetnih straneh.

V TRAVEL DISKONTU ponujajo najcenejše nekajdnevne paketne počitnice po Evropi na letih Adrie Airways z ljubljanskega letališča. Pri ponudbi po meri lahko potniki sami izberejo destinacijo in kategorijo namestitve, na tej osnovi pa jim bodo pripravili ponudbo po najnižji dnevni ceni. Konkretno to pomeni, da bodo v agenciji za določeno turistično destinacijo in stopnjo kakovosti turistične storitve potencialnim uporabnikom izbrali najcenejšega letalskega prevoznika (ponudbe bodo zbirali tudi med nizkocenovnimi prevozniki), najcenejši hotel in najcenejši transfer.

Celotno ponudbo TRAVEL DISKONTA je mogoče spremljati na spletni strani www.traveldiskont.si in v poslovalnici na Aerodromu Ljubljana, ki je odprta vse dni v tednu. Ponudbo je mogoče rezervirati na spletni strani ali v katerikoli poslovalnici Ilirike turizma po celi Sloveniji.

Matjaž Čede, direktor Ilirike turizma je ob otvoritvi povedal: »V TRAVEL DISKONTU ponujamo turistične storitve vseh kakovostnih kategorij, od 1 pa do 5 zvezdic. Glede na anketo, ki smo jo naredili pred odprtjem prve poslovalnice, pričakujemo da bomo pod to blagovno znamko že letos do najcenejših počitnic pomagali 20.000 potnikom

Brnik, 3. junij 2005