DomovMediji

Zaposleni Aerodroma Ljubljana do odličnih športnih dosežkov

Alenka Pavc, ki je v Aerodromu Ljubljana zaposlena v službi za oskrbo potnikov,  je na gorskem ultramaratonu UPT (ultra pušeljc trail) premagala več kot 100 kilometrov dolgo progo s 6841 višinskih metrov vzpona in 6889  spusta v 18 urah 19 minutah in 37 sekundah!  Ne samo, da jo je premagala, med vsemi dekleti, ki so se uspela spopasti s tako hudo preizkušnjo, je zasedla tretje mesto. Na "ultra" vzdržljivo sodelavko smo ponosni in se pridružujemo čestitkam, ki jih ji je za veliki uspeh izrekel poslovodni direktor Aerodroma Ljubljana, d.o.o., Zmago Skobir. 

 

Aerodrom Ljubljana, bronasti sponzor letošnjega Maratona Franja, najbolj priljubljene in množične kolesarske prireditve v Sloveniji, je ponosen tudi na vseh 14 zaposlenih, ki so se udeležili zahtevnih kolesarskih preizkušenj. Dvanajst jih je premagalo 97, dva pa kar 156 kilometrov.

Aerodromci že treniramo za nove preizkušnje. Novih uspehov se nadejamo tudi na jesenskem Ljubljanskem maratonu, za katerega znotraj podjetja že vlada veliko zanimanje.

Zg. Brnik, 24. 6. 2015