DomovMediji

Aerodrom Ljubljana med najuglednejšimi delodajalci

Aerodrom Ljubljana je prejel priznanje zaposlitvenega portala Mojedelo.com za uglednega delodajalca. V raziskavi, ki jo izvajajo vsako drugo leto, tokratna pa je bila peta po vrsti, je sodelovalo več tisoč kandidatov na trgu dela. Ugled slovenskih podjetij so ocenjevali po različnih kriterijih in nas ponovno – priznanje smo namreč prejeli že v letih 2007 in 2009 - prepoznali kot uspešnega in stabilnega potencialnega delodajalca. Kot ostala najuglednejša podjetja na tem področju smo dosegli skoraj optimalne vrednosti med kriteriji poznavanja in privlačnosti podjetja ter kot izbiro za potencialnega delodajalca. Za trud, ki ga vlagamo v prepoznavnost podjetja ne le na trgu dela, temveč še na številnih drugih področjih, je to zagotovo odlično priznanje.

Poslovodni direktor Zmago Skobir je ponosen na priznanje, ki pomembno vpliva na celosten ugled Aerodroma Ljubljana. Ob podelitvi priznanja je povedal: »Aerodrom Ljubljana je odličen tim visoko usposobljenih in pripadnih posameznikov. Iz tega izhaja kakovost naših storitev ter dolgoročno stabilno in uspešno poslovanje družbe, kar nam daje prepoznavnost na domačem in mednarodnem trgu. Ponosen sem, ker to prepoznavajo tudi iskalci zaposlitve in ker so nas ponovno uvrstili v družbo najbolj zaželenih zaposlovalcev.«

Naziv najuglednejšega delodajalca je že četrtič zapored prejela Krka, d.d., v družbo uglednih pa so se poleg nas uvrstili še: Akrapovič, Banka Slovenije, DARS, IBM Slovenija, Lek, Microsoft, SKB banka, Bayer, Petrol in Siemens.  

Brnik, 14. marec 2016