DomovMediji

Izberite navijaški slogan in osvojite panoramski polet z letalom

Nacionalni športni dogodek leta se je že začel. Vzdušje in ponos se stopnjujeta tudi na letališču! 

Aerodrom Ljubljana, ponosni sponzor slovenskih skakalnih reprezentanc, letošnjo Planico spremlja s spletno nagradno igro. Pomagajte nam izbrati navijaški slogan za nepremagljive slovenske orle in se potegujte za panoramski polet z letalom v družbi dveh članov slovenske skakalne reprezentance ter druge privlačne nagrade! 

Na svoji strani na Facebooku se Aerodrom Ljubljana vsako leto pridruži navijaški evforiji, ki spremlja polete slovenskih orlov. Ob vrhuncu sezone pa svoje sledilce, že skoraj 37.000 jih šteje, rad preseneti s privlačnimi nagradami. Tokrat bo srečnemu izžrebancu nagradne igre omogočil polet s panoramskim letalom v družbi dveh članov slovenske skakalne reprezentance, med druge pa bo razdelil še 5 navijaških zastavic z originalnimi podpisi naših orlov, 20 navadnih navijaških zastavic in 10 priponk z znakom Aerodroma Ljubljana. Nagradna igra se je na Facebooku že začela, zato tudi vas vabimo, da v njej sodelujete in nam pomagate izbrati navijaški slogan za našo skakalno reprezentanco. 

Sodelujete lahko tudi tisti, ki nimate svojega Facebook profila. Med predlaganimi slogani na zgornji sliki izberite najljubšega (A, B ali C) in ga v elektronskem sporočilu posredujte na e-naslov facebook@lju-airport.si. Vse pošiljatelje sporočil, poslanih najkasneje do 17. 4. 2016, bomo vključili v žreb nagradne igre. S sodelovanjem se strinjate s Pravili in pogoji nagradne igre, objavljenimi tukaj.

Skakalna navijaška evforija prežema tudi potniški terminal, kjer se boste od jutri naprej lahko fotografirali ob silhuetah članov slovenske skakalne reprezentance (A) in njihovega glavnega trenerja Gorana Janusa. Zgodovinski »selphy« bo mogoče posneti ob silhuetah v naravni velikosti na javnem delu letališča (v avli za prijavo na let), v mednarodnem prostoru pa v čakalnici za odhodne lete v pritličju potniškega terminala in v čakalnici za odhodne lete v prvem nadstropju takoj za tekočimi stopnicami.

 

Ponosno navijamo za slovenske orle in zmagovalno vzletamo!