DomovMediji

Potniki z ljubljanskega letališča v svet poleteli presenečeni in veseli

Ob mednarodnem dnevu veselja, ki smo ga obeležili 20. marca 2016, je Aerodrom Ljubljana v sodelovanju s partnerji v potniškem terminalu ljubljanskega letališča za potnike pripravil veselo presenečenje.

Letališče je prva točka letalskih potovanj. Če je vesel začetek, bo tudi vse, kar sledi, pravijo. Aerodrom Ljubljana si prizadeva, da bi potniki čas na ljubljanskem letališču preživeli čim bolj prijetno in tako dobro začeli svoja potovanja. Nedavno se je zato odločil, da bo med potnike delil veselje. Na mednarodni dan veselja, ki ga obeležujemo 20. marca, je naključne potnike tik pred vzletom v sodelovanju s partnerji presenetil z darilci. Maskota Smeško je z majhnimi pozornostmi obdarila 50 potnikov različnih letov. Med njimi je bilo največ tujcev, vsi pa so nasmejanih obrazov iz Ljubljane poleteli po vsem svetu, med drugim v ZDA, Združene arabske emirate, Alžirijo, Vietnam, Gano, Veliko Britanijo, Francijo, Nemčijo, Črno Goro, na Bali, Filipine in Kitajsko. Posnetek, poln veselja, si lahko ogledate v spodnjem videu.

V nedeljo je v letalskem prometu začel veljati poletni vozni red 2016. Potniki lahko z Brnika od 27. marca 2016 potujejo z več kot 220 rednimi leti na teden neposredno na 29 destinacij v 22 držav. Osrednje slovensko letališče s konkurenčno ponudbo okoliškim privablja vse več potnikov za potovanja na bližnje, neposredne destinacije, pa tudi bolj oddaljene, ki so dostopne prek večjih evropskih vozlišč. Ugodne ponudbe vseh letalskih prevoznikov lahko potniki preverijo na: http://www.flyljubljana.si/ugodnosti-za-vas/ugodnosti-letalskih-druzb.

Zg. Brnik, 30. 3. 2016