DomovMediji

Srečni izžrebanci nagradne igre LOTastičnen kviz

Od marca 2016 naprej lahko z ljubljanskega letališča s poljskim prevoznikom LOT šestkrat na teden letite v Varšavo. Ob vzpostavitvi nove letalske povezave je Aerodrom Ljubljana v sodelovanju z LOT-om pripravil nagradni kviz, v katerem so se sodelujoči potegovali za dve brezplačni povratni letalski vozovnici iz Ljubljane v Varšavo in druge privlačne nagrade.

Nagradna igra LOTastičen kviz se je zaključila 17. aprila 2016. Srečni izžrebanci so znani! Njihova imena v skladu s Pravili in pogoji nagradne igre, objavljenimi v aplikaciji, objavljamo spodaj.

Dve povratni letalski vozovnici v Varšavo prejme Marko Pavlović.
USB ključek prejmejo: Karmen Kokot, Rene Ratej, Dragica Lapanja, Peter Podrepšek, Peter Bruner.
Pet športnih majic s kratkimi rokavi prejmejo: Lenka Stanić, Miha Žnidarec, Tadeja Perhoč, Cvetka Pernat, Sabina Erjavec.
Vsem nagrajencem iskreno čestitamo!

Nova neposredna povezava med Ljubljano in Varšavo zagotavlja potnikom hitra in udobna potovanja prek varšavskega vozlišča do številnih drugih destinacij v Evropi ter v Severno Ameriko (New York, Chicago in Toronto) in Azijo (Tokio in Peking). Potniki bodo tako potrebovali le 30 minut za prestop in nadaljevanje poti po Evropi, npr. v Kopenhagen, Stockholm ali Vilno. Potnikom, ki bodo iz Ljubljane potovali v Severno Ameriko, pa prevoznik omogoča prestop v le eni uri in 15 minutah. Podroben vozni red letov iz Ljubljane v Varšavo lahko preverite tukaj, letalske vozovnice pa rezervirate na www.lot.com. Preverite tudi promocijske ponudbe letov vseh prevoznikov iz Ljubljane, na www.flyljubljana.si.