DomovMediji

Nagrajenci skakalno obarvane nagradne igre

Slovenski orli so v letošnji sezoni smučarskih skokov blesteli. Aerodrom Ljubljana, ponosni sponzor slovenskih skakalnih reprezentanc, je zaključno dejanje v Planici pospremil s spletno nagradno igro, v kateri so uporabniki izbirali navijaški slogan za naše nepremagljive fante. Skakalna evforija je tako zavladala tudi na naši Facebook strani, saj je bil v igri panoramski polet z letalom v družbi dveh članov slovenske skakalne reprezentance in druge privlačne nagrade. Uporabniki so oddali več kot 2000 glasov in odločili, da za slovenske orle najraje navijajo s sloganom »Kot orli letite, ponos v nas budite!«

 
Znani so tudi srečni izžrebanci nagradne igre. Njihova imena v skladu s Pravili in pogoji nagradne igre, objavljenimi tukaj, objavljamo spodaj.
 
Panoramski polet z letalom za eno osebo v družbi dveh članov slovenske skakalne reprezentance prejme Nada Žolek.
 
Navijaško zastavico prejmejo: Maja Antonić, Laura Jurca, Sara Lovrec, Ina Govedarica, Pika TamKos, Jana Krnc, Ladi Otolani, Marija Rus, Jan Smej, Erika Planinšek, Erika Koradej, Mojca Marovt Kumprej, Christine Spring, Katja Sodja, Andi Rožič, Jožica Cmrečnjak, Sara Strajnar, Ema Beširević, Samo-Sefika Zorec in Nataša Jerina.
 
Navijaško zastavico z originalnimi podpisi članov slovenske skakalne reprezentance prejmejo: Miha Trafela, Kati Vidmar, Tanja Gorinšek, Amella Milos in Janez Vagner

Priponko z znakom Aerodroma Ljubljana prejmejo Luka Zupančič Luki, Toni Cerar, Klara Kulovec, Lenka Stanič, Nina Pajnič, Timea Urdih, Eva Babič, Boštjan Ravnikar, Damjan Gorjanc in Mirjam Černigoj.
 
Vsem uporabnikom se zahvaljujemo za sodelovanje v nagradni igri, nagrajencem pa iskreno čestitamo!
 
Zg. Brnik, 26. 5. 2016