DomovMediji

V nagradni igri z nasmehom se potegujte za makete letal

Aerodrom Ljubljana je konec marca, ob mednarodnem dnevu veselja, potnike različnih letov razveselil z darilci. V naslednjih dveh tednih pa bo nadaljeval s privabljanjem nasmeha, in sicer na obraze svojih Facebook sledilcev. Sodelujte v nagradni igri z nasmehom in si prislužite eno od maket letal ali druge privlačne nagrade.

Letališče je prva točka letalskih potovanj. Če je vesel začetek, bo tudi vse, kar sledi, pravijo. Aerodrom Ljubljana si prizadeva, da bi potniki čas na ljubljanskem letališču preživeli čim bolj prijetno in tako dobro začeli svoja potovanja. Nedavno se je zato odločil, da bo med potnike delil veselje. Na mednarodni dan veselja je naključne potnike tik pred vzletom v sodelovanju s partnerji presenetil z darilci. Maskota Smeško je z majhnimi pozornostmi obdarila 50 potnikov različnih letov. Med njimi je bilo največ tujcev, vsi pa so nasmejanih obrazov iz Ljubljane poleteli po vsem svetu, med drugim v ZDA, Združene arabske emirate, Alžirijo, Vietnam, Gano, Veliko Britanijo, Francijo, Nemčijo, Črno Goro, na Bali, Filipine in Kitajsko. Posnetek, poln veselja, si lahko ogledate v spodnjem videu.

V naslednjih dveh tednih bo Aerodrom Ljubljana nadaljeval s privabljanjem nasmeha na obraze svojih Facebook sledilcev. Pridružite se nam, oglejte si Happy video in v komentarju na Facebooku zapišite odgovor na nagradno vprašanje dneva. Prislužite si lahko izjemno priljubljene makete letal, USB prenosni polnilec za mobilni telefon ali potovalno manikiro.

https://www.youtube.com/watch?v=ddhUz7zaWWM

Zg. Brnik, 27. maj 2016