DomovMediji

Prokarting adrenalinska novost na letališču

Ljubljansko letališče ponudbo za sprostitev in zabavo svojih uporabnikov dopolnjuje z adrenalinsko novostjo. Vsi ljubitelji drzne vožnje in ostrih ovinkov se lahko od nedavnega preizkusijo v kartingu. Telemach Prokarting lahko obiščete na zunanjem parkirišču nasproti glavnega cestnega uvoza na letališče, vsak dan med 12. in 21. uro.

Nova lokacija priljubljenega kartodroma Telemach Prokarting, ki uporabnikom ponuja vrhunsko in varno adrenalinsko zabavo, je ljubljansko letališče. Vsi navdušenci nad kartingom in tisti, ki ste si vedno želeli preizkusiti svojo dirkaško žilico, se lahko zdaj na progo podate na edinstveni lokaciji – s pogledom na letališko ploščad in letala. Neposredno ob kartodromu lahko obiščete tudi KARTING BAR s pestro izbiro osvežilnih pijač in hrane (po predhodnem naročilu). Ta je še posebej priljubljeno zbirališče adrenalinskih in športnih navdušencev, ko je na velikem zaslonu mogoče spremljati dirke formule 1, WTCC in moto GP.

Na karting adrenalinsko zabavo ste vabljeni vsak dan med 12. in 21. uro. Za obiskovalce kartodroma je zagotovljeno brezplačno parkiranje.

Telemach Prokarting se ponaša z najhitrejšo karting floto in tehnično zahtevno konfiguracijo proge (širina 7 do 11 metrov, dolžina 500 metrov), zato predstavlja pravi vozniški izziv. Ponujajo nekaj različnih postavitev proge, ki so bile izjemno pozitivno ocenjene s strani uporabnikov in strokovnjakov. Osebje kartodroma zagotavlja tehnično brezhibno stanje steze, kartingov in maksimalno varnost voznikov ter svetujejo s področja tehnike dirkalne in varne vožnje.  

TELEMACH PROKARTING uporabnikom ponuja:

  • 10 ali 12-minutne rekreativne vožnje s kartingom,
  • rekreativna tekmovanja za skupine,
  • organizacijo in izvedbo poslovnih dogodkov za podjetja: trening, dirka, catering, animacija, razglasitev zmagovalcev,
  • šolo kartinga za odrasle in otroke,
  • ostale rekreativne aktivnosti: rolkanje, kolesarstvo, avto modelarstvo, mini moto ...,
  • vožnje z dirkalnimi kartingi.

Vsi člani flyljubljana lahko na Telemach Prokartingu izkoristite posebno ugodnost - 10-minutno vožnjo s kartingom za 10 evrov. Včlanitev v program zvestobe flyljubljana, s katerem Aerodrom Ljubljana nagrajuje zvestobo potnikov in obiskovalcev letališča, je brezplačna. Za več informacij in včlanitev obiščite www.flyljubljana.si.

Več o Telemach Prokartingu na www.karting-ljubljana.si

Zg. Brnik, 17. junij 2016