DomovMediji

Po sladko osvežitev v KISS AND FLY

V vročih dneh se prileže osvežitev! Potniki se z letališča v poletnem času ponjo največkrat odpravljajo na obmorske počitniške destinacije, kjer si bodo privoščili zasluženi oddih. Z novo ponudbo Aviončkovega kotička KISS AND FLY pa se bodo lahko s slastnimi dobrotami osvežili še pred odhodom na letalo. V sladki kotiček lepo vabljeni tudi obiskovalci letališča in potniki v prihodu.

Aerodrom Ljubljana si prizadeva, da bi potniki čas na letališču preživeli tudi čim bolj sproščeno, zato s partnerji nenehno izboljšuje in dopolnjuje nabor gostinskih storitev. Pred kratkim je bar Avionček na svoji terasi v bližini prostora za prihode potnikov odprl kotiček KISS AND FLY. Gostom poleg drugih dobrot ponuja posebno vrsto sladoleda in sladoledne tortice. Z njimi se lahko posladkajo na terasi, če se jim mudi, pa jih lahko vzamejo tudi s seboj. 

Sladoledi v kotičku KISS AND FLY so posebni zaradi svoje mehke strukture in možnosti kombiniranja s 24 različnimi prelivi, posipi in drugimi dodatki. Vsak gost lahko tako sladoledni osvežitvi doda osebno noto, še posebej pa so nad barvitimi dodatki navdušeni otroci. Posladkajo se lahko tudi s sladolednimi torticami (Čokomalina, Caffelina, Greekolina, Caramelina, Cocolina in Pistacina) ali osvežujočimi frapeji v okusih jagode, čokolade ali kave. Njihovo ponudbo dopolnjujejo še klasična ledena kava, grška kava, mini pite in tortice, mafini, rogljiči in drugi slastni prigrizki ter sveži sokovi. 

Za člane flyljubljana je bar Avionček v njegovem novem kotičku KISS AND FLY pripravil posebne cene sladoledov in ledene kave. Za več informacij obiščite www.flyljubljana.si. Včlanitev v program zvestobe flyljubljana, s katerim Aerodrom Ljubljana nagrajuje zvestobo potnikov in obiskovalcev letališča, je brezplačna.

Poljubite svoje najdražje, se osvežite z dobrotami in odletite novim poletnim doživetjem naproti!

Zg. Brnik, 17. junij 2016