DomovMediji

Letališče se s plesom ogreva za olimpijske igre v Riu

Pred začetkom olimpijskih iger v Riu de Janeiru se na ljubljanskem letališču ogrevamo s plesom. V potniškem terminalu se lahko potniki razvedrijo ob latino glasbi in naučijo korakov sambe, živahnega brazilskega plesa. Aerodrom Ljubljana, ponosni sponzor olimpijske reprezentance Slovenije, želi z animacijami med potniki razširiti olimpijskih duh in popestriti njihov čas na letališču.

Na olimpijskih igrah bo našo državo letos predstavljalo 60 športnikov. Aerodrom Ljubljana, dolgoletni ponosni sponzor olimpijske reprezentance Slovenije, na ljubljanskem letališču ob olimpijskih igrah pripravlja posebne vsebine, s katerimi želi potnike in obiskovalce opozoriti na nastope naših športnikov in razširiti olimpijski duh. Tokrat zanje v sodelovanju s plesno šolo Salsateca organizira zabavne plesne animacije.

Latino glasba in ples sta nepogrešljiv element brazilske kulture. Vsako leto se v Riu de Janeiru odvije največji plesni karneval na svetu, ki v enem dnevu na ulice privabi tudi do dva miljona ljudi. Kanček vzdušja z Rio karnevala želimo pričarati tudi potnikom, ki se lahko v naslednjih dveh tednih pred letom razvedrijo ob latino glasbi in se naučijo osnovnih korakov sambe.

Plesne animacije se odvijajo v prvem nadstropju potniškega terminala, na različnih lokacijah in v spodaj navedenih terminih, pod vodstvom učiteljev plesne šole Salsateca.

  •   5. 8. od 18:00 do 20:00, schengen
  •   6. 8. od 13:30 do 16:30, non-schengen
  •   8. 8. od 18:00 do 20:00, schengen
  • 10. 8. od 7:30 do 9:30, schengen
  • 12. 8. od 18:00 do 20:00, schengen

Vse potnike, ki takrat potujejo z ljubljanskega letališča, vabimo, da skupaj zaplešemo v ritmih sambe, navijamo za naše olimpijce in pokažemo, da je #riovnas!

Zg. Brnik, 3. avgust 2016