DomovMediji

Radi vas razveseljujemo

Veselje je gonilo življenja. Naši potniki poskrbite, da ga je letališče polno - ko vas pospremimo v svet in vas spet pozdravimo doma. Hvala, ker letite z ljubljanskega letališča!

Ob izteku leta 2016 smo v Aerodromu Ljubljana pripravili praznično komunikacijsko kampanjo, ki izpostavlja najboljše iz odnosa z našimi deležniki (potniki, poslovnimi partnerji, zaposlenimi in lastniki). Njen slogan Radi vas razveseljujemo! izraža bistveni občutek, ki zaznamuje vse naše interakcije z vami.

Pred prazniki sta se na letališče vtihotapila Božiček in škrat. Potnike sta tik pred letom razveselila z darili, obdarila pa bosta tudi naše prijatelje na Facebooku. V ekskluzivnem videu Misija HAPPY smo ujeli vse dogajanje, tudi norčije, ki sta si jih privoščila. Oglejte si s klikom na spodnjo sliko.

V potniškem terminalu vesele želje in praznični duh med potnike širimo z 10-metrsko balonsko inštalacijo iz črk HAPPY, na oglasnih površinah pa tudi med obiskovalce in zaposlene na območju letališča. Poslovne partnerje smo nagovorili z igrivo animirano elektronsko voščilnico, na izbrane dneve v decembru pa smo jim nasmeh na obrazu pričarali s sladkim paketom HAPPY, ki je vseboval tortice na palčkah v barvah Aerodroma Ljubljana.

Brnik, 23. 12. 2016