DomovMediji

NAGRADNA IGRA: Ljubezen je v zraku!

Ob Valentinovem tudi na ljubljanskem letališču ne manjka ljubezni. Za potnike smo v terminalu pripravili Valentinov kotiček in nagradno igro, v letaliških barih in trgovinah pa lahko izberejo izdelke in dobrote iz posebne Valentinove ponudbe.    

Ljubezenska čustva na letališču zaznamujejo vsak dan. Solze ob poslavljanju od ljubljene osebe prerastejo v neizmerno veselje, ko se ta vrne s poti. Potniki se z najdražjimi odpravljajo po edinstvena doživetja ali pa na drug konec sveta letijo, da bi bili ob tistih, ki jih imajo radi. Na potovanju včasih ne gre tudi brez malih (hišnih) ljubljenčkov. Ob tem se rojevajo dragoceni trenutki, ki jih je dobro ujeti v fotografijo. Ob prazniku ljubezni smo na letališču poskrbeli, da je za to na voljo prav posebno okolje.    

V prvem nadstropju potniškega terminala (schengenski del) smo postavili Valentinov kotiček. Letališki prostor krasi veliko srce iz balonov, ki ga potniki lahko uporabijo kot prikupno ozadje za selfi. Fotografijo popestrijo pripomočki – oblački, na katerih so napisana različna sporočila z ljubko noto, npr. »Letiva na zmenek!«

Če potniki posneto fotografijo delijo na naši Facebook strani Aerodrom Ljubljana, se potegujejo še za privlačno nagrado - romantičen vikend paket za dve osebi v Glampingu Gozdne vile na Bledu. Nagrado podarja Sava Hotels & Resorts. V nagradni igri lahko sodelujejo tudi uporabniki Facebooka, ki v tem času ne letijo iz Ljubljane, in sicer na @Aerodrom Ljubljana. Pravila in pogoji nagradne igre so objavljeni tukaj

Del Valentinovega kotička je tudi s srci okrašena steklena vitrina, kamor lahko potniki zapišejo sporočila ljubljenim osebam. Najbolj razneženi so to že storili.

Praznovanju Valentinovega so se s posebnimi ponudbami pridružili tudi letališki bari in trgovine. Potniki in obiskovalci lahko tam poiščete ideje za obdarovanje vaših najdražjih, tisti, ki ste mnenja, da gre ljubezen skozi želodec, pa se posladkate s slaščicami ljubkih oblik.  

Zg. Brnik, 14. 2. 2017