DomovMediji

NAGRADNI KVIZ: Kaj moraš v Amsterdamu nujno doživeti?

Amsterdam je še posebej privlačna destinacija za vikend potovanja. Turiste privablja s slikovitimi ulicami ob svojih vodnih kanalih, svetovno znanimi muzeji in galerijami, možnostmi za nakupe ter z izjemno ponudbo barov, restavracij in klubov. Rešite zabaven kviz v spletni aplikaciji na Facebook strani Letališča Ljubljana in ugotovite, kaj morate v Amsterdamu nujno doživeti. Konec maja bomo trem izmed sodelujočih podelili mestno kolo Schwinn Slik Chik.

Transavia iz Ljubljane v Amsterdam leti vsak torek, četrtek in nedeljo, s 189-sedežnim letalom Boeing 737-800. Letalske vozovnice so potnikom na voljo že od 35 evrov naprej (cena enosmerne vozovnice vključno s pristojbinami, ki je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letalu) na spletni strani prevoznika, www.transavia.com, ali prek njihovega klicnega centra (+352 2700 2728). Podroben vozni red si lahko ogledate tudi na naši spletni strani.

Na ljubljanskem letališču je v času vzpostavitve nove letalske povezave čutiti pridih Nizozemske. V prvem nadstropju potniškega terminala posebna kulisa v potnikih vzbudi vtis in pričakovanje končne destinacije – na Nizozemsko spominjajo in vabijo kolesa, okrašena s tradicionalnimi nizozemskimi cokli in košaricami polnimi tulipanov. Potnike in obiskovalce o novi povezavi nagovarjajo tudi oglasne površine po letališču.

Zgornji Brnik, 5. maj 2017