DomovMediji

Wizz Air podarja 200.000 brezplačnih letalskih vozovnic

Wizz Air je objavil, da bo ponudil 200.000 BREZPLAČNIH sedežev (potnik mora plačati takse in dajatve). Velika zimska promocija Wizz je do sedaj največja promocija letalskega prevoznika Wizz Air v Srednji in Vzhodni Evropi ter vključuje vse linije tega letalskega prevoznika, ki so na voljo v zimskem obdobju.

Wizz Air bo v primerjavi z istim obdobjem lani povečal svoje zmogljivosti za skoraj 30 % in to zimo uvedel 19 novih linij. Med novimi linijami so čisto nove destinacije, na primer Bukarešta, Transilvanija in Arad v Romuniji, Cork na Irskem in Doncaster Sheffield v Veliki Britaniji, nekaj novih linij pa je tudi med obstoječimi destinacijami. Vse letalske vozovnice za zimo je že mogoče kupiti na spletni strani wizzair.com in v klicnem centru Wizz Air na telefonski številki +48 22 351 94 99.

Natasa Kázmér, direktorica korporativnega komuniciranja in stikov z javnostjo, je o promociji povedala: Konec poletja ne pomeni konec obdobja potovanj. S ponudbo 200.000 brezplačnih sedežev spodbujamo vse potnike, naj se to jesen in zimo vkrcajo na letalo in preživijo lep vikend ali daljše počitnice nekje v Evropi. Še naprej bomo širili mrežo, zato bodite to zimo pozorni na nove privlačne destinacije prevoznika Wizz Air, ki jih lahko najdete na spletni strani wizzair.com.

Potniki, ki želijo izkoristiti največjo promocijsko ponudbo do sedaj, morajo vozovnico rezervirati od 29. avgusta do 4. septembra 2006, potovati pa od 1. oktobra 2006 do 24. marca 2007.

Brnik, 30. avgust 2006