DomovPodjetjeZaposleni

Zaposleni

Prosta delovna mesta:


Gasilec (m/ž)

 
Želimo si kandidate/ke, ki imajo poleg psihofizičnih sposobnosti za gasilca, tudi:
- izobrazbo V. stopnje po SOKu,
- znanje tujega jezika na nižjem nivoju,
- vozniški izpit B kategorije.

Naš novi sodelavec/ka bo zadolžen za:
- operativno izvajanje nalog gašenja in reševanja,
- požarno preventivo in požarno stražo,
- odstranjevanje poškodovanih letal,
- vzdrževanje in upravljanje gasilskih vozil in gasilsko reševalne opreme,
- izvajanje tehničnih del pri oskrbi potnikov in letal,
- izvajanje razleditve in protiledenja letal,
- druga dela in naloge po nalogu nadrejenega v okviru delovnega mesta.


Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati/ke z zaključeno Gasilsko šolo v okviru Izobraževalnega centra za zaščito in reševanje Republike Slovenije.
Vse tiste, ki si želite dinamičnega in izzivov polnega dela, vabimo, da prijavo z dokazili o izpolnjevanju pogojev, oddate v Službo za kadre in izobraževanje (kadri@fraport-slovenija.si) do vključno 6.8.2018.
Ponujamo vam možnost strokovnega in osebnega razvoja v mednarodnem podjetju ter sklenitev delovnega razmerja za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom.


Družini prijazno podjetje

Fraport Slovenija je 13. 5. 2016 prejel polni certifikat Družini prijazno podjetje in se s tem zavezal k še boljšemu usklajevanju dela in družine ter k še večji družbeni odgovornosti. Fraport Slovenija je v preteklih letih uspešno implementiral dvanajst družini prijaznih ukrepov, ki zaposlenim omogočajo lažje usklajevanje družinskega in delovnega življenja. Zaposleni z družinskimi in drugimi zasebnimi obveznostmi imajo med drugim možnost, da za določeno obdobje koristijo skrajšan delovni čas tudi izven zakonsko upravičenega obdobja. V tednu, ko uvajajo otroka v vrtec oziroma šolo, se zaposlenim (v dogovoru z nadrejenimi) omogoči fleksibilni delavnik. Družba poleg tega obdari vsakega novorojenčka, organizira dogodke za aktivno preživljanje počitnic otrok zaposlenih (tabori, dnevno varstvo …). Za družine vseh zaposlenih na letališču pa vsako leto pripravi tudi Festival zabavno letališče.

 Družini prijazno bomo nadaljevali tudi v prihodnje.

 

Ugledni delodajalec

Portal iskalcev zaposlitve, katerega uporabniki so po različnih kriterijih ocenjevali ugled slovenskih podjetij na trgu dela, nas je štirikrat uvrstil med najuglednejše delodajalce in nas prepoznal kot uspešno in stabilno podjetje.

Veliko pozornost namenjamo znanju

Visokokakovostne letališke in spremljajoče komercialne dejavnosti lahko zagotavljamo z zaposlenimi, ki nenehno sledijo zahtevam različnih prevoznikov in hitrim tehnološkim spremembam. Zato stalno skrbimo za njihovo izobraževanje, tako doma, kot na tujem.

Razvoj kadrov

Tudi naši zaposleni ocenjujejo, da Fraport Slovenija sodi med uspešnejša podjetja v okolju, ima velik ugled in zagotavlja varnost zaposlitve.

Za najbolj perspektivne med njimi smo pripravili program razvoja. V prihodnje se bomo namreč vedno bolj srečevali s potrebo po nadomeščanjih, pomembnostjo vzpostavitve sistema nasledstev, nujnostjo kariernega razvoja ter sistematičnega spremljanja najboljših.

Naše delo je raznoliko

Za delo na letališču so značilne prometne konice. Največ letal in potnikov se oskrbi od junija do septembra, dnevno pa vrhunce beležimo zjutraj, sredi dneva in zvečer. Zaradi koničnih časov smo naklonjeni fleksibilnim oblikam zaposlovanj, iskalce zaposlitve k oddaji ponudb za opravljanje del pa največkrat vabimo v sektorju Operativa.