DomovMediji

V decembru zabavamo in razvajamo zvezde letališča

Prek ljubljanskega letališča bo letos potovalo rekordno število potnikov, več kot 1,8 milijona. V letu 2018 so iz Ljubljane v svet lahko poleteli z 11 rednimi letalskimi prevozniki na 34 različnih evropskih destinacij. Veseli smo, da jih za začetek svojega potovanja toliko izbere naše letališče. Skoraj 500 prijaznih obrazov Fraporta Slovenija se vse leto zato trudi, da bi se pri nas počutili varno, prijetno in udobno. Ker želimo, da se nam pridružijo pri praznovanju rekorda, smo za potnike v decembru pripravili vsebine, razvajanje in darilca, ob katerih se bodo počutili nekaj posebnega, kot prave zvezde letališča. 

V decembru smo za pomoč pri širjenju prazničnega vzdušja poprosili mojstra obdarovanja, Božička in njegove pomočnike. S škratoma potnike presenečajo s prednostnim prehodom varnostne kontrole, brezplačnim vstopom v poslovni salon ali razvajanjem dlani v butiku L'Occitane. Zvezde letališča posladkajo s prazničnimi piškoti in skupaj nazdravijo s šampanjcem.

Poleg tega smo zanje v mednarodnem prostoru potniškega terminala pripravili več vrst zabavnih aktivnosti. S pomočjo naprave za enostavno mešanje glasbe različnih žanrov lahko ustvarjajo svoje melodije in jih prejmejo na želen e-poštni naslov, na večjem zaslonu pa preizkusijo svoje spretnosti v igrici z letali. Za posebno priložnost poskrbi še umetnik, ki med čakanjem na let nariše njihovo karikaturo, edinstven spomin pa na letalo odnesejo v priročni darilni embalaži.

V prazničnem videu spodaj si oglejte, kako smo razveseljevali naše zvezde letališča.   

Praznično vzdušje v potniškem terminalu pričara tudi okrasitev. Velike zvezde v prazničnih barvah potnike spremljajo v vseh delih terminala. Ko se povzpnejo v drugo nadstropje mednarodnega dela, je kot zvezdnato nebo z njimi posut cel strop razstavnega prostora.

Tudi letališke trgovine in lokale je že obarval čarobni december. Za potnike in obiskovalce so naši partnerji pripravili številne praznične izdelke in ponudbe. Izmed teh lahko tik pred poletom izberete presenečenje za svoje zvezde, pa naj bodo to vaši najdražji, poslovni partnerji ali pa kar vi sami. 

Zg. Brnik, 18. 12. 2018