DomovMediji

Nagradna igra: Na zvezdniški košarkarski obračun Dragića in Dončića v Miami

Nadaljujemo s praznovanjem rekordnega leta 2018! Skupaj s Turkish Airlines smo zato pripravili spektakularno nagradno igro Zvezde letališča, ki bo dvema srečnežema omogočila edinstveno doživetje v družbi največjih košarkarskih zvezd. Glavna obraza nagradne igre sta športna junaka, ki sta leta 2017 Slovenijo pomagala popeljati do zmage na Evropskem prvenstvu v košarki, zdaj pa navdušujeta na ameriškem košarkarskem parketu. "Temu se reče nagradna igra!" je navdušeno komentiral eden od naših sledilcev na Facebooku, ki je že oddal glas za svojega favorita na prihajajočem NBA obračunu Luke Dončića in Gorana Dragića v Miamiju, ZDA, 28. marca. Prav tja bomo čez dober mesec peljali dva srečneža. 

Na enak način lahko v nagradni igri sodelujete tudi vi in se potegujete za privlačno glavno nagrado - dve povratni letalski vozovnici iz Ljubljane v Miami (s Turkish Airlines prek Istanbula) in dve vstopnici za ogled tekme NBA med moštvoma Dallas Mavericks in Miami Heat, ki se bo odvila 28. marca v AmericanAirlines športni areni. Vaša je lahko tudi majica enega od košarkarskih asov ali katera od drugih praktičnih nagrad.       

Za svojega favorita lahko glasujete na povezavi http://bit.ly/zvezde-letalisca in si zagotovite mesto v žrebu. Glasujete lahko tudi večkrat, a le enkrat na dan. Na Facebooku lahko košarkarski privrženci v tej objavi http://bit.ly/navijaskosporocilo zapišete še navijaško sporočilo za Luko ali Gorana (ali oba!) ter k sodelovanju v nagradni igri povabite še svoje prijatelje, in sicer v komentarju na tem linku http://bit.ly/vzemimezraven. Mogoče bo sreča naklonjena njim in vas v zahvalo vzamejo s seboj. Druge uporabnike lahko k sodelovanju povabite tudi v zadnjem koraku oddaje glasu neposredno v spletni aplikaciji.

Luko in Gorana je upodobil karikaturist Boris Oblak, ki je lani decembra v potniškem terminalu risal tudi obraze naših potnikov.

Vabljeni h glasovanju. Nagradna igra je veljavna do 24. februarja. 

Zg. Brnik, 13. 2. 2019