DomovMediji

Osvojite dve povratni vozovnici iz Ljubljane v Pariz z Air France

Si želite v Pariz? Za vas imamo odlično novico in privlačno nagradno igro. Prevoznik Air France bo v vrhuncu letošnje poletne sezone povečal število letov iz Ljubljane, od konca oktobra 2019 naprej pa bo v priljubljeno prestolnico letel dvakrat na dan. Pariz vam bo tako še bolj dostopen. Če rešite naš spletni kviz, pa si lahko z malo sreče dve povratni letalski vozovnici tja kar priigrate.

Letalska povezava s Parizom, ki se uvršča med pet najbolj priljubljenih destinacij ljubljanskega letališča, bo v zimskem voznem redu okrepljena. Prevoznik Air France, ki bo obseg letov v francosko prestolnico povečal že v vrhuncu letošnje poletne sezone, bo od konca oktobra 2019 naprej tja letel dvakrat na dan (razen ob sobotah). Pariz bo tako za potnike še bolj dosegljiv, kot ena najbolj obiskanih turističnih destinacij na svetu, za mnoge pa tudi kot prestopna točka za potovanja širom sveta.

Več informacij o krepitvi povezave in informativni vozni red najdete tukaj

Rešite kviz Kako dobro poznaš Pariz? in odpotujte

Krepitev linije Fraport Slovenija v sodelovanju z Air France praznuje s spletno nagradno igro, v kateri se lahko uporabniki potegujete za dve brezplačni povratni vozovnici iz Ljubljane v Pariz.

Pariz, mesto ljubezni, romantike in luči. Ali poznate pravi razlog, zakaj Parizu rečemo tudi mesto luči? Ne zaradi številnih uličnih svetilk, ki veličastno mesto razsvetljujejo ponoči, ampak zaradi njegove zgodovinske dediščine. Prvotno ime Pariza je bilo La Ville-Lumière (mesto luči), saj je bilo mesto rojstni kraj dobe razsvetljenstva, ko je postalo intelektualno središče Evrope. Zdaj veste!

Kako dobro pa poznate slavne znamenitosti Pariza? Preverite svoje znanje v kvizu in sodelujte v nagradni igri, v kateri lahko osvojite dve (2) povratni vozovnici iz Ljubljane v Pariz z Air France! Nagradna igra poteka do 18. junija.

Zg. Brnik, 4. 6. 2019