DomovMediji

Na letališče se vrnil ProKarting, ponovno odprt bar Avionček

Z letalskim prometom oživlja tudi ponudba na letališču. Na adrenalinsko doživetje z najmočnejšimi gokarti pri nas ste vabljeni na ProKarting. Dobro kavo in prigrizek pa si spet lahko privoščite v baru Avionček, v prihodnem delu potniškega terminala.

ProKarting se z najmočnejšimi gokarti pri nas vrača na ljubljansko letališče in ob tem ponuja nekaj novosti. Skoraj 700 metrov dolga proga vas bo navdušila z osmimi levimi in petimi desnimi ovinki ter 160-metrsko ravnino. Karting flota je bogatejša za dvosed, s katerim bodo adrenalinsko doživetje lahko okusili tudi otroci, mlajši od 14 let. Odprt je vsak dan od 12. do 21. ure. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran

Bar Avionček ponovno odprt

S 1. junijem je svoja vrata spet odprl lokal Avionček. Zaradi razmer deluje z omejenim delovnim časom in zmogljivostmi. Trenutno goste sprejemajo od ponedeljka do petka, od 7. do 17. ure (po potrebi bodo časi odprtja prilagojeni), odprt pa bo en lokal – glede na vreme in potrebe bo to Avionček v prihodih ali terasa ob vhodu v terminal. 

Slika je simbolična. 

Ponovno odprtje so pospremili s slastno novostjo. Ponujajo italijanske Pizzelle – ovalne pizze, ki bodo vaše brbončice navdušile z vrhunskimi sestavinami in zaradi posebne priprave testa (izbrana moka, manj kot 0,2% kvasa, počasen proces dozorevanja in vzhajanja). Predpečene so na kamnu in hitro zamrznjene. Pizzella je pečena v treh minutah, postrežena na leseni deščici ali pa za s seboj. V ponudbi ostaja pestra izbira sendvičev, foccace, toasti, piadine in različni bureki. Sezonski sadni in zelenjavni smutiji ter solate bodo razveselile tiste, ki prisegajo na bolj zdrav obrok. Za razvajanje skadkosnedih bodo poskrbeli s tortami, tiramisujem, mafini, piškoti in seveda rogljički, ki najbolj prijajo ob jutranji kavici. 

Toplo vabljeni!

Zg. Brnik, 5. 6. 2020