DomovPotniki in obiskovalciPonudba na letališčuTrgovine in duty free

Trgovine in Duty Free

Travel Value and Duty Free

Travel Value and Duty Free

Prodajalna v mednarodni čakalnici nudi bogato izbiro alkoholnih pijač, tujih in domačih vin, brezalkoholnih pijač, tobačnih izdelkov s poudarkom na imenitni selekciji cigar ter prehrambenih izdelkov. Na voljo so negovalni in dekorativni kozmetični izdelki svetovno priznanih blagovnih znamk, nakit, ure in igrače. V potovalnem programu najdete kozmetične in ročne torbice, nahrbtnike ter kovčke uveljavljenih proizvajalcev. Bogata pa je tudi ponudba oblačil za otroke in odrasle (Esprit in Lacoste). Med izdelki slovenskega porekla boste lahko kupili vina vseh slovenskih vinorodnih regij, prehrambene izdelke, kot na primer slovenski pršut, čokolado in med. Za simbolična darila so pripravne potiskane majice in spominki s slovenskimi motivi. Zraven glavne Travel Value & Duty Free prodajalne najdete še prodajalno L´Occitane, ki se razprostrira na 30m2. V njej lahko izbirate med vrhunskimi izdelki francoske negovalne kozmetike, ki so navdihnjeni s sredozemskimi pokrajinami in njenimi dišavami.

V kolikor letite izven schengenskega območja pa boste svoje nakupe lahko opravili tudi v prvem nadstropju, v manjši TV&DF prodajalni, kjer so na izbiro alkoholne in brezalkoholne pijače, cigareti, sladke dobrote, parfumi in nakit Swarovski.

Lokacija Lokacija:
mednarodni schengenski in neschengenski prostor v odhodnem delu potniškega terminala
   
Delovni čas Odpiralni čas:
prilagojen planu letov 0-24h
   
  Kontakt:
T: 04 238 26 19 • F: 04 206 14 27 • E: pcp-brnik@regal-gh.siW: www.duty-free.si

Travel Value and Duty Free

Trgovina Ljubljanček

Trgovina Ljubljanček ponuja pestro izbiro slovenskih spominkov, izdelke domače in umetne obrti, veliko izbiro domačih in tujih revij ter časopisov, avtokart, vodičev in knjig o Ljubljani in Sloveniji v različnih jezikih, razglednic, tobačnih izdelkov ter marsikaj drugega. 

Lokacija Lokacija:
odhodni del potniškega terminala
   
Delovni čas Odpiralni čas:
pon-ned: 6.00 do 19.00
   
  Kontakt:
T: 0590 46 787, 041 711 070 • F: 0590 39 827 • E: sayonara1@t-2.net


 

 


Travel Value and Duty Free

Trgovina Medved

V trgovini Medved lahko kupite priložnostna darila, spominke za tuje partnerje, slovensko vino in še marsikaj. Osnovnim živilom, napitkom, mlečnim izdelkom in širokemu izboru sendvičev se pridružuje tudi paleta različnih bonbonier in čokoladnih izdelkov.  

Lokacija Lokacija:
odhodni del potniškega terminala
   
  Kontakt:
386 (0)4 202 14 65


Felix Express

Zlatarna Sara

Iščete darilo za osebni praznik? Morda drobno pozornost? Bi radi razveselili in polepšali sebe? Zlatarna Sara nudi pester izbor zlatih in srebrnih izdelkov ter modnega nakita. Prepričajte se sami in jo obiščite.

Lokacija Lokacija:
odhodni del potniškega terminala
   
Delovni čas Odpiralni čas:
pon-pet: 9.00 do 18.00, sob: 09.00 do 13.00
   
 

Kontakt:
T: 040 805 031

E: zlatarna.sara@gmail.com