PROSTA DELOVNA MESTA

KONTROLOR OSKRBE IN BALANSER LETAL (m/ž)

K prijavi vabimo kandidate/ke, ki imajo:
- izobrazbo vsaj V. stopnje po SOKu,
- vozniški izpit B kategorije,
- znanje tujega jezika na srednjem nivoju in
- računalniška znanja (Office programi).

Naš novi sodelavec/ka bo zadolžen za:
- organiziranje, usklajevanje in kontroliranje dela znotraj skupine;
- opravljanje internega transporta;
- koordinacijo in kontrolo oskrbe letal;
- balansiranje letal;
- komunikacijo s posadko letala;
- koordinacijo dela z drugimi službami/enotami;
- obračunavanje storitev in blagajniško poslovanje;
- uporabniško podporo pri namenskih informacijskih sistemih;
- druga dela in naloge po nalogu nadrejenega v okviru delovnega mesta.

Vse tiste, ki vas to delo zanima, prijazno vabimo, da prijavo z dokazili o izpolnjevanju pogojev, oddate v Službo za kadre in izobraževanje (kadri@fraport-slovenija.si) do vključno 25.6.2024.                            

Ponujamo vam možnost dela v spodbudnem in edinstvenem delovnem okolju, sodelovanje s prijetnimi sodelavci, številne ugodnosti za zaposlene ter sklenitev pogodbe o zaposlitvi za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom.

SNAŽILEC (m/ž)

K prijavi vabimo kandidate/ke, ki imajo:
- izobrazbo II. stopnje po SOKu in
- vozniški izpit B kategorije.    

Naš novi sodelavec/ka bo zadolžen za:
- upravljanje z delovnimi stroji, napravami in orodji;
- čiščenje prostorov;
- urejanje okolja;
- druga dela in naloge po nalogu nadrejenega v okviru delovnega mesta.

Vse tiste, ki vas to delo zanima, prijazno vabimo, da prijavo z dokazili o izpolnjevanju pogojev, oddate v Službo za kadre in izobraževanje (kadri@fraport-slovenija.si) do vključno 25.6.2024.        

  Ponujamo vam možnost dela v edinstvenem delovnem okolju, s prijetnimi sodelavci, osnovno plačo 1.310,67 EUR bruto + dodatki, številne ugodnosti, nove izzive in osebno rast v mednarodnem podjetju ter sklenitev pogodbe o zaposlitvi za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom.

  

  

ŠTUDENTSKO DELO - turistično informacijska točka

K sodelovanju vabimo komunikativne študente, ki bodo potnikom nudili informacije na turistično-informacijski točki. Delo vključuje informiranje potnikov, prodajo SIM kartic ter turističnih kartic za Ljubljano.

Delo občasno obsega tudi pomoč pri drugih letaliških aktivnostih, kot so anketiranje in sodelovanje pri različnih promocijah. K prijavi vabimo kandidate, ki imajo dobro znanje angleškega jezika. Izkušnje niso potrebne.

Zainteresirani študenti naj do vključno 13.6.2024 na elektronski naslov katja.hrlec@fraport-slovenija.si, posredujejo svojo prošnjo.


Odgovori na pogosta vprašanja

Prosta delovna mesta objavljamo na tej spletni strani, družbenih omrežjih Fraporta Slovenija in, odvisno od delovnega mesta, tudi na zaposlitvenih portalih ali Zavodu za zaposlovanje Republike Slovenije.    

Nove sodelavce iščemo predvsem na področju operative, občasno pa tudi administracije.  

Najpogosteje se prosta delovna mesta v operativnih službah objavijo v zimskem času, pred začetkom poletnega letalskega voznega reda. Poleti namreč potrebujemo več sodelavcev, saj je takrat največ dela, še posebej v oskrbi letal in potnikov. Sodelavce z drugih področij pa iščemo v skladu z aktualnimi potrebami.    

Za delo na področju operative so potrebna posebna letališka znanja na področju, ki jih pridobite pri nas po zaposlitvi. Predhodno je potrebno izpolnjevati samo osnovne pogoje, vključno z izobrazbo, za zasedbo delovnega mesta. Na področju administracije pa potrebujemo različna strokovna znanja, ki so odvisna od posameznega delovnega mesta. Tu je izobrazba pomembnejša, prav tako že pridobljena znanja.    

Če vas morda v zvezi z zaposlitvijo in delom pri nas zanima še kaj, nam lahko pišete na kadri@fraport-slovenija.si.